уторак, 27. мај 2014.

Neophodna je i fizicka aktivnost za ostvarenje cilja

Cesto se desi da Zakon privlacenja ljudi shvate kao magiju za instant resenja. Afirmisemo, vizualizujemo i sve sto zelimo nam "padne sa neba". Zelim da razjasnim ovo.

Ponekad se zaista desi da pozelimo nesto, pa to dobijemo kao poklon. Ili nam zatreba novac, stvorimo mentalnu atmosferu i vibracionu podudarnost sa pristizanjem novca; i neko nam vrati novac koji duguje i slicno. Medjutim...

Mentalni rad i vibraciona podudarnost koja nastaje kao njegova posledica u vecini slucajeva je samo deo procesa. Ja volim da mislim da je to 50% odradjenog posla. Ali, da bismo ostvarili vecinu ciljeva, potrebno je da, nakon rada na afirmacijama i vizualizacijama, krenemo sa inspirisanom akcijom. Mozda necemo odmah imati ideju sta da ucinimo - tada sacekajmo da ideja dodje. A kada se ideja rodi, potrebno je da predjemo na konkretne fizicke aktivnosti.

Zakon privlacenja nam samo donosi u zivot ljude, okolnosti, odgovore i stvari koji predstavljaju mogucnost, da posredstvom njih, ostvarimo svoje zelje. Ali svakako je neophodno da ucimo ono sto treba da naucimo i da preduzimamo fizicke korake koje je potrebno da preduzmemo da bi se zeljeno ostvarilo. Ukoliko zelimo zdravu, srecnu ljubavnu vezu - potrebno je da naucimo da budemo zreo partner. Ukoliko zelimo prijateljstvo - potrebno je da naucimo da budemo pravi prijatelj. Ukoliko zelimo posao - neophodno je da se skolujemo, doskolujemo ako treba, raspitujemo i slicno.

Zakon privlacenja je zapravo, put licnog rasta.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...