петак, 27. јун 2014.

Sta znaci uveriti sebe u pozitivan ishod situacije?

Ponovicu definiciju verovanja - verovanje je samo misao koja je ponovljena mnogo puta i u koju je Um na kraju poverovao.

Sta znaci, u smislu price o Zakonu privlacenja, uveriti sebe da je nesto onakvo kakvo zelimo da bude; kada znamo da to nije istina u nasoj trenutnoj realosti? Da li to znaci lagati sebe da smo zdravi ukoliko nam je zdravlje naruseno? Da li to znaci lagati sebe da smo u divnoj ljubavnoj vezi, iako je istina suprotna ovoj tvrdnji? Ili to znaci zavaravati sebe da imamo dovoljno novca, a istina je da smo zaduzeni na sve strane? Ne, to ne znaci uveriti sebe u pozitivan ishod situacije.

Nas cilj jeste da uverimo sebe da ce situacija biti onakva kakva zelimo da bude, odnosno da u nasoj buducnosti situacija vec jeste onakva kakvom je zelimo. Mi zelimo da uverimo sebe da cemo ozdraviti, da cemo biti u divnoj ljubavnoj vezi i imati dovoljno novca da podmirimo sve zelje i potrebe. Mi zelimo da uverimo sebe da to u buducnosti vec jeste tako

Mislim da se na ovu pricu moze primeniti izreka "mnogo puta ponovljena laz postaje istina". Kad god pomislite na svoje zelje, prvo zaustavite negativne misli ukoliko nailaze (meni u 99% slucajeva zeljeni rezultat pruzi brojanje od 17-0). A zatim, prepustite se masti. Zamisljajte sebe kako uzivate u blagodetima ispunjene zelje. Postavite sebi pitanje "kako bi moj zivot izgledao kada bi mi se ova zelja ispunila?" i slikajte svoj zivot onakav kakav zelite da bude.

Na taj nacin podizete svoju vibraciju i dopustate da u Vas zivot udju ideje i prilike kroz koje mozete da ostvarite svoje zelje. A nakon vise ponavljanja afirmacija ili vizualizacija, Um ce na kraju poverovati da Vasa buducnost zaista jeste onakva kakva zelite da bude.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...